دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

واکنش پمپئو به خبر کذب اقدام سپاه علیه شناور انگلیسی

مایک پمپئو، وزیر خارجه آمریکا در پیامی توییتری به خبر کذب درباره اقدام سپاه پاسداران جمهوری اسلامی ایران علیه یک نفتکش انگلیسی واکنش نشان داد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۳۳ - ۲۱ تير ۱۳۹۸ - 2019 July 12
کد خبر: ۱۶۱۰۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ مایک پمپئو، وزیر خارجه آمریکا در پیامی توییتری به خبر کذب اقدام سپاه پاسداران جمهوری اسلامی ایران علیه یک نفتکش انگلیس واکنش نشان داد.

 

وزیر خارجه آمریکا در پیامی توییتری نوشت این کشور اقدام نیروی دریایی سپاه در ایجاد مزاحمت برای شناور انگلیسی در نزدیکی تنگه هرمز را محکوم می کند.

 

پمپئو افزود: ما به همکاری با متحدانمان برای تضمین این مسئله که ایران امنیت دریایی و تجارت جهانی را مختل نمی کند، ادامه خواهیم داد.

 

در پی ادعای مطرح شده در برخی رسانه‌های غربی به نقل از منابعی در وزارت دفاع آمریکا مبنی بر تلاش پنج قایق تندروی ایران برای تصرف یک نفتکش بریتانیایی در خلیج‌فارس و عقب نشینی آن‌ها با دخالت ناو انگلیسی "اچ ام اس مونت رز"، روابط عمومی منطقه پنجم نیروی دریایی سپاه در اطلاعیه‌ای با تکذیب این ادعا اعلام کرد: گشت‌های شناور‌های نیروی دریایی سپاه در خلیج فارس طبق روش‌های جاری و ماموریت‌های ابلاغی برقرار و با هوشمندی، دقت و صلابت در حال انجام است و هیچ مواجهه‌ای با شناور‌های بیگانه از جمله شناور‌های انگلیسی صورت نگرفته است.

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر